måndag 20 februari 2012

Klädkammare Fashion

Klädkammare
När jag har målat lister har S varit på nästan varenda vägg på övervåningen med rollern. Klädkammaren är klar så som golv och en liten uppiggande tapet på någon vägg. Med tanke på hur vi har letat och letat efter golv var det bara att sätta i gång så att denna process inte skulle ta lika lång tid.

Ferm Living Fashion

Hade tänkt något med lite färg för vår lilla klädkammare känns lite mörk men när man hittar en så här typisk klädkammartapet kan man ju bara inte annat än att gilla den. Grymt bra pris hos våra målarkillar (och tjejer) på Beckers och två rullar beställdes fort. Vi kommer inte ha den på alla väggar utan max två. Eftersom klädkammaren är väldigt smal kommer heller inte kunna hänga galgar som vanligt där inne så vi hoppas att kunna se mycket av tapeten utan att det känns för stökigt.

Undrar om det blir golvläggning eller tapetsering som blir klar först!

/Erika

7 kommentarer:

Helene sa...

Snygg tapet!

Vill tipsa om en ny tävling hos mig:

http://ullevidsdal.blogspot.com/2012/02/pax-lux-tavling.html

Kram Helene

Ulrica Otterling sa...

Jag tycker också att tapeten var snygg och helt perfekt ju för en klädkammare. Det här med tapeter är ju annars svårt, det finns nästan för mycket att välja på.

Angående det här med sådder så är jag nästan sådan själv att jag tycker att det roligast just när det kommer upp. Har tillsammans med dottern lagt ut gröna torkade ärtor på blöt bomull på en tallrik häromdagen. Ser nu fram emot att få sköra ärtskott. Ska gå på mindre än 2 v enligt uppgift.

LISA sa...

gud va ni bygger! Ni är så duktiga :) Kommer bli kalas med det nya golvet med! Ska bli kul att se.

För rosa? ha ha nu förstååår jag inte! Har fått nån längtan efter att slänga upp nån knallfärg på väggen. Får se hur det går :)

Anna sa...

Men vad flitig du varit på att kommentera hos mig! Det är verkligen urhärligt med nytt badrum!

Fin tapet du hittat! Den passar ju som handen i handsken!

Anna sa...

Det blir vår privata hall! Vårat guesthouse ligger i ett separat hus! Vi bygger våran lägenhet på andra våningen i det stora gamla skolhuset! Varje våningsplan är ju på 220kvm så gott om plats finns det ;)

Helena sa...

Häftig tapet! :)

MiaC sa...

Ååå det kommer bli såå snyggt, den tapeten är verkligen klockren i en klädkammare =)Ska bli spännande att se golvet sen också, jag gillar verkligen mörka trägolv. Kram på dig.