tisdag 13 mars 2012

Bohemsk hall

3 m halltapet
Då var den sista biten av halltapeten på plats. Fick ett MMS när jag var i Stockholm i helgen med en bild på hela härligheten. Nu kan man säga att det händer lite när man kommer innan för dörren.
En snygg trapp till det här och hallen blir det snyggaste i hela undervåningen.....eller njae är väldigt nöjd med hela undervåningen men det senaste tillskottet känns alltid lite finare än det andra.

Överdelen av hallväggen
När man är uppe på övervåningen och står på den härliga mörka parketten så bryter den av så här snyggt!!

Detaljer
Precis samma som på väggen till arbetsrummet så är det en lång hyllplanka som ligger uppe på och gör det där extra. En sista strykning på plats så kommer det bli riktigt snygg lyster i trät.

Detaljer
Tryckknapparna har jag redan visat nere i hallen men de passar ju perfekt till den här tapeten. Så lyckat!

Mars månad och en massa saker som händer utanför bygget. Hoppas att kunna visa lite bilder från Köpenhamn snart.
/Erika

9 kommentarer:

MiaC sa...

Ljuvligt, tapeten är så retro... passar perfekt tycker jag =) Låter spännande med Köpenhamn, måste erkänna att det var ett tag sen (läs måååånga år) vi var där. Det får vi nog göra något åt. Mycket smart, och härligt, med frisörbesök... nästa gång ska jag också se till att boka in en tid hos ett proffs =) Kram på dig.

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

Helena sa...

Jätte snyggt, verkligen!! Nu är ni ju "snart" klara :) Har ni beställt en trapp eller gör ni en själva?

Helene sa...

Tapeten är så snygg!

Mycket bra val :-)

Kram Helene

Adaras mamma sa...

Wow, vilket lyft! Verkligen. ta det lugnt nu i vårsolen!
Kram!

UlricaO sa...

Vilken superläcker tapet! Du verkar vara bra på att hitta tapeter. Förresten skickade jag en tacksam tanke till dig i helgen. Vi träffade målaren och insåg att färgen på våra dörrfoder inte alls skulle passa ihop med den vita färg vi valt till väggarna. Det hade jag inte tänkt på om du inte kommenterat på min blogg hur ni jobbat med att matcha era foder. TACK!

Anna sa...

Men så otroligt bra det blir! Drymt bra jobbat! Tapet är ju så fin!

Mysigt med köpenhamn och att göra lite annat än bara byggande!

Anonym sa...

Härlig tapet! Men mest gillar jag hur väggen i trappan blir till en halvvägg på övervåningen, luftigt och lite ovanligt! Bra val!

Kram Susanne

Nina sa...

Snygg tapet! Och som du skrev blev det ju skitsnyggt med knapparna till den!