söndag 11 mars 2012

Mörkt golv eller Coffee

Golvskikt
Vad sägs om ett gäng bilder på golvet som gjort övervåningen till en helt annan värld?
Som synes har vi lagt plank underst för golvslingornas skull, sedan golvgips och nu sist 15 mm parkett.

Parkett Coffee
Underbart att kunna fota i vårljuset igen. Hade en bild i huvet om att man skall se det här när man går upp för trappan. Ett mörkt golv som lyses upp av solen och i kontrast mot vita väggar. Lyckades vill jag säga!

Tv-hörna
För Tv hörnan finns det stora planer om man lyssnar på sambon. Ljud och bild är inte riktigt min grej. Så länge jag ser vad det är på tv:n kommer jag vara nöjd även fast jag måste ha på mig glasögonen.
Tv apparater och högtalare är inte snygga och inredningstidningarnas bilder över rum som saknar TV är bra mycket snyggare än där dessa saker är med. Tv vill jag ha så vad gör man inte?

Solljus
Aaaaa golvet och ljuset........ kommer det där vita tillbaka på marken ute en gång till och stoppar våren så vet jag inte vad jag gör.

Hall
Här ser man hur golvet skiljer sig mot undervåningen. Detta är en lite äldre bild för er som undrar vad som hänt med det som S gjort i hallen. Ni får vänta på det helt enkelt!

Halv vägg före
Här är väggen som skiljer av sambons arbetsrum. Det saknas lite lister......

Halv vägg efter
....och här är listerna. Aaaa vitt och fräscht helt enkelt! Långt hyllplan som jag spacklat upp lite och sedan vitmålat med vår standardlackfärg. Kommer bli en bra extra hyllan för lite extra saker men främst av allt första parkett för lillkissen.

Fortsatt skön söndag!
/Erika

6 kommentarer:

Marina sa...

Riktigt snyggt golv!

Kram

MiaC sa...

Ååå så snyggt det blir... jag har alltid älskat mörka golv =) Vi kommer definitivt att måla/betsa våra golv i stugan i en mörk nyans. Längtar så efter att få sätta igång igen med renoveringen... Kram på dig.

Helene sa...

Härligt med golv!

Hur gick det med mattan?

Kram Helene

Villa Nystuga sa...

Åh, ser ju jättesnyggt ut! Vi har mörkt valnötsgolv i sovrummet och är jättenöjda med det. Enda nackdelen är att vi har hundar som fäller hår och gör repor i golvet och detta syns väldigt väl. Det kan ju dock inte golvet hjälpa ;)

/Cecilia

Anna sa...

Hur snyggt som helst! Vackert med mörka golv! De gillar vi!

nr14 sa...

Flott rom og pent golv dere har valgt:)