lördag 7 april 2012

Ljud

Infällda högtalare
Har diskuterat det här med ljud innan (här) och nu har detaljerna börja komma på plats. Först var alla kablar och uttag och nu första paret med högtalare. Det är högtalare som inte kräver att dem är i en låda så det var "bara" att såga ett  "enkelt hål" i taket. Såg enkelt ut när sambon sågade iaf! Vi hade först mätt hur lång den framtida soffan blir så lite soffprovning har det blivit. Spännande! Man vill ju inte att högtalaren sitter en meter bortanför soffan har jag förståt så nu hoppas jag på dunder ljud när vi kollar på lejonen på savannen  i framtiden.

Infällda högtalare
Själva locken på högtalarna sitter fast med magneter och smälter in förvånansvärt bra i vårt stora tak.

TV-hörna
Till vänster kommer soffan att hamna, var sin liggdel så klart så att vi kan ta igen oss efter mer än två års byggande. En stor fin TV kommer sitta på väggen mitt i mellan två för mig stora, vita högtalare. Till det här blir det nog en ljus, mjuk, lurvig matta och ett soffbord. Alla annan teknisk utrustning kommer hamna på en bänk precis där jag står när jag fotar detta. Inga kablar synligt är tanken!

Mys
Underbart med några extra ledigar nu under Påsken, typiskt att man har blivit förkyld och får ligga och vila en hel del med den här killen. Är man ensam kisse/man i huset så är man och då får man all uppmärksamhet från matte. Sambon var tvungen att jobba på Långfredagen. 

Ha en riktigt trevlig fortsättning på Påsken!
/Erika

1 kommentar:

Villa Nystuga sa...

Smidigt med inbyggda högtalare. Vi har funderat på det vi också, men inte kommit så mycket längre.

Kul att läsa om dina tankar kring TV-rummet. Låter mysigt med den fluffiga mattan :)

Trevlig fortsättning på ledigheten och hoppas på att förkylningen ger sig snart.

/Cecilia