söndag 8 april 2012

Ventilationslåda

Ventilationslåda April 2011
Tänkte visa bänken/hyllan/lådan som all teknisk utrustning för TVn kommer hamn på. Vi har byggt in vår ventilationsanläggning för hela huset på övervåningen. Det kommer bli öppningsbara luckor både uppe på och på sidan.

Ventilationslåda September 2011
Det märks i huset idag att vi verkligen behöver hjälp med att få in lite frisk luft för så väl byggt är det. Kattluckan kan man inte kalla ventil direkt även om den står horisontell under höstens alla stormar.

Ventilationslåda Januari 2012
Vi har klätt in lådan med samma panel och färg som på taket. Det som gör att den sticker ut är dess storlek.

Ventilationslåda Februari
Perfekt yta att ställa plock och pill när man bygger. Katten var här uppe på besök en gång och gissa vart han skulle krypa in på en gång!

Ventilationslåda April 2012
Ett år efter första bilden. Väggarna är vita, golvet är klart och det finns tom en ekskiva under alla plankor som ligger uppe på. Men hjälp vad gigantisk den kändes när skivan kom på. Någon som har tips om annat material eller något som får den att kännas mindre? vi har lite tankar om ledbelyst glasskiva.
Men som sagt det är iaf här på förstärkaren och bluerayspelaren hamnar och antagligen alla femtielva fjärrkontroller.

/Erika

1 kommentar:

Helena sa...

Golvet ser ju bara så snyggt ut! Inbyggda högtalare funderar vi att ha med, fast i större delen av huset. Men det ser tyvärr ut att kunna bli en kostsam historia. Hoppas du har haft en bra påskhelg. kram