tisdag 27 november 2012

Pinnar kan även bli ett räcke

Före
När jag grävde och slet själv med häcken så var det ju inte så att sambon låg på soffan. Börjar med två förebilder på farstukvisten, bl a en som jag visade rätt nyligen.

September 2011
Pallarna är knappast något vi har saknat sedan i somras när sambon gjorde trappen till farstun.

Farstukvist med häck
Sambon har gjort klart räcket till farstukvisten så nästa gång man sitter där ute och myser kommer man få lite mer skydd från vinden och ännu bättre insynskydd. Lägg till att häcken får växa till sig så kommer grannarna tro att vi aldrig är hemma!!

Pinnar till räcke
Det har varit rätt mycket pinnar för oss det sista. Mina pinnar och hans pinnar. Dem ger ju samma sak till slut, lä och insynsskydd. Okej, hans pinnar kan man hålla sig när man går i trappan. Håller man i häcken slutar det väl med att man står med en planta i handen.

Skydd
Här kommer vi sitta skyddat från allt möjligt. I somras så som nu så var det ett efterlängtat skydd undan från allt regnande! Lite måleri kvar men det fixar vi så fort våren kommer med sina solstrålar.

Trappa med räcke
Var lite osäker på om trappen skulle bli för dominant när räcket kom på plats men det bjuder ännu mera in att komma fram till vår entré nu känns det som. Hur var det nu med resten av trädgården som man gör förbi innan man kommit till huset.....asch man får titta uppåt mot det fina huset så kommer trädgården komma som en suprise när den är klar!

/Erika, står och stampar med hyacinterna o adventsstjärnorna i farstun......

2 kommentarer:

Villa Nystuga sa...

Riktigt snygg trappa :))

/Cecilia

Villa Nystuga sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.