söndag 16 juni 2013

Att komma hem

Kantnepeta, Stäppsalvia och Japanskmalört
Lite trött och sliten kom jag hem i går efter övernattning med jobbet. Inte ofta jag spenderar lördagar med jobbet men nu blev det så. Jag hann inte mer än att ställa packningen på farstun innan jag var ute och tittade till blommorna.

Vilken energi det gav, att få känna lugnet som kom av att bara få vara där och då och ta in blommorna färg och doft. Att ha en trädgård ger verkligen tillbaka till en själv.
Jag är så nöjd med den här nya delen uppe vid huset. Nu har sambon även fått tag på gatsten till oss så förhoppningsvis blir den helt klar den här sommaren. Helt klar...hmmm okej man blir nog aldrig helt klar med en trädgård. Det finns alltid något man kan göra om till det bättre.

/Erika

3 kommentarer:

Marina sa...

Så underbart det är att känna så när man kommer hem. Det sorgliga är att alla människor inte känner så av olika anledningar. Jag känner mig rik som också känner precis som du när jag kommer hem.

Kram

Ullevidsdal sa...

Nej klar blir man nog aldrig när man har hus och trädgård, men mer eller mindre färdig ;-)

Kram Helene

Humlan sa...

De e underbart att landa i sin trädgård på det viset. ♥ Rena själa-läkningen.

Tack för alla fina kommentarer du ger mig! Jag blir lika glad varje gång! Du är bra mkt flitigare på att lämna kommentarer än vad jag är. :)

Ha en go tisdag!