tisdag 20 januari 2009

Dagens ros



I fredags gick S hem sjuk från jobbet så jag ville överraska honom med en liten bukett rosor. Fick tag på dessa vackra i den lokalablomsterbutiken.

De har stått i en lite svalare del av hemmet och hållt sig jätte fina. Alltid trevligt att ha lite färska blommor att titta på när man är hemma.

Hoppas att jag är tillbaka på jobbet i morgon.


/iKa


Ps. Suget efter egna rosor i trädgården ökar för varje dag

10 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Rosor... de är så fantastiska varenda en! Jag tycker att det är en så himla vacker blomma. Och så fin din bild är! Har du fotat den med macro eller? Superfin i vilket fall!

Kram Jenny

Kattfot sa...

Vilken underbar bild du fått till! Jättefin :)

Kram Catrin

Malin Winbladh sa...

vilken vacker ros, vad heter den sorten. jag har en del rosor i trädgården i krukor eftersom vår sura jord inte lämpar sig för rosor annars 8däremot har vi fina rhodendendron). de är vackra doftar härligt, men jag måste behandla för ohyra hela tiden vilket är ganska tröttsamt...
kram
/Malin

sand mellan tårna sa...

Nu visar jag en smygtitt... kom in igen...

Godnattkramar Linda

::fina:: sa...

Vilken vacker ros, så fint foto! Hoppas du orkar jobba imorgon, det är jobbigt att behöva gå till jobbet när man inte är pigg. Jag har själv haft en riktig gnälldag och hade lust att gå hem sådär vid elvatiden. Tack för dina kloka ord om vänsterhänt virkning, och vilken tur du haft som blivit lärd så bra! Ja det stämmer nog att vi har lättare att göra saker med båda händerna. Hehe!
Kram, Josefine

Millan sa...

Vilken vacker bild och ros så klart, hoppas ni kryat på er.

Maria sa...

Vilken otroligt fin ros!!!

Hoppas gubben din är kry nu och att han inte överfört basselusserna på dig nu när du gosat och pussat på honom så mycket det senaste;-)

Kram Maria

Ps. det blev paradisträd i mina silverkrukor. Enligt min mor ska man ha en sån blomma i sitt hem. De bidrar med välgång, och klirr i kassan till hemmet! Ds.

Millan sa...

Hej igen!
Tack för inspirerade friggebodsbilder och vilket jobb det måste ha varit att lägga den stenmuren i sluttningen förstår att det kändes i ryggen.

Kram

Vimsingen sa...

Jättefina. Ja rosor i trädgården är fantastiskt. Vi har ett par rosenbuskar men de kommer nog gå åt vid vårt taklyft så vi får väl planera nya.
/Vimsingen

Anonym sa...

Rosor i trädgården är svårt att låta bli. Jag har inte så många, men jag tror nog att det blir flera. Vill gärna ha väldoftande, men de mest härdiga doftar tyvärr inte så mycket.