måndag 4 maj 2009

Vårteckensmåndag

Vårtecken: Tvättade bilar

Jag har säkert sagt det innan men jag gillar verkligen min alldeles egna bil. Min första bil blev just av det märket jag velat ha sedan jag såg deras cab och förstod att det var Svensk. Hemma hos oss ser det ut så här när vi båda är hemma. Himla snyggt tycker vi båda!
Nu råkar inte bilarna vara tvättade på bilden men de var dem några timmar senare. Helt ok att tvätta dem för hand när det lite sol för då fryser man inte händer av sig av allt kallvatten.


Två för mig okända buskar som jag inte visat hur långt de kommit. Någon som kan upplysa mig vad det är för något, snälla?

Hoppas ni haft en bra start på veckan!

/iKa

9 kommentarer:

Elins tittskåp sa...

Skönt när bilen är vårtvättad och glänser. Den rödblommande busken tror jag är rosenkvitten, men har ingen aning om den andra. Kram och ha en skön vecka. Birgitta

Maria sa...

Jag gillar också rena bilar... trots att min bil för det mesta är skitig! Märkligt va:)

Du jag har inte en susning om vad du har för buskar där, ja jag har inte ens en susning om vad jag köper för plantor till mig själv ens hahaha.

Vilken smart grej det där med pallkragen. Sånt har inte jag plats för... eller jo om jag sågar ut en fyrkant i trallen. Fast det tror jag inte blir så poppis här:)

Kram Maria

Fia sa...

Den övre busken är en Rosenkvitt och den undre kan vara en cornell.
Fia

Linda V sa...

Rosenkvitten känner jag igen! Och den andra... jag är lur på att det är rosentry! Det visar sig nog när den blommar!

Anonym sa...

Och jag som precis läste att toyota avensis är den säkraste bilen... Vilken tur att jag har en sådan.. : )
Ha en fortsatt trevlig vecka!
Kram Sofie

Taklyftet sa...

Maken är lika förälskad i sin bil av samma märke ;-)
Jag känner igen den ena busken och tror som de föregående att det är rosenkvitten men den andra var en svårare nöt att knäcka.
Fin planteringslåda du har fixat. Vill du ha rabarber så är det bara att hojta, kan ta med till plantbytardagen. Jag får inte äta rabarber för tillfället för jag får gallstensanfall av det :-(

Lilla huset på prärien sa...

Härligt! Här är det slut på vårtecken faktiskt för här är det ren och skär sommar. Jag väntar bara på i stort sett rosorna...

Vilken tjusig odlingsbädd du har anlagt där i förra inlägget. Mina står också redo... ska bara plantera någonting i dem också :)

Kram Jenny

Yvonnes bärbara blogg sa...

Så synd att jag inte visste att ni tvättade bilarna, då hade jag kunnat maila min också...;0) Biltvätt hör inte till mina favoritsysslor, fast det är ju fint när det är färdigt.

Vad det är för buskar kan jag tyvärr inte hjälpa dig med, mina kunskaper på det området är begränsat!

Ha en fin vecka!

Anonym sa...

Javisst var de en trevlig o solig dag när vi gick genom Liseberg trädgårdar. Blev en del o plantera när man kom hem förstås! Sötpotatisplantan gör sig perfekt o en kruka med ljuslila blommor till.
Tack för sällskapet !Mamma