onsdag 19 augusti 2009

Om man har otur kan man få regn!

Natten till måndagen sov vi hos mina föräldrar och på vägen hem på morgonen lyssnade vi på SMHI på radion. Gubben säger den fina kommentaren att om man har otur kan man få regn under dagen.
Detta är ju inte riktigt den kommentaren man vill höra när man inte har så mycket tak. Där vi sov hade det regant hela natten så vi var lite orolig för vad vi skulle se när vi kom hem. Förutom att våran säng var täckt med en pressening så hade det inte kommit en droppe in i huset så vi blev jätte glada, hade vara aningens oroliga för en pool inomhus.

Sambons plastpappa är med oss varje dag i ur och skur och hjälper oss. Men sedan i helgen har även grannens pappa kommit hit och hjälpt till så att vi skall få det vattentätt. Snacka om att sambon blev glad när denna oväntade hjälp dök upp i måndags.
Här läggs de sista raderna för dagen då det började regna en skvätt men absolut inte mycket så vi klarade oss bra även om det där med otur satt kvar i huvudet.

Så här såg det ut när man stod på ställningen på baksidan.

Snacka om precisions arbete när det gäller att ha stället byggställningen på rätt ställe eller är det kanske helt enkelt tur och inte otur?

Nereifrån såg det ut så här, blå himmel gillar vi!

Nu håller vi tummarna för att vi hinner få det mer vattentätt innan nästa förväntade regn på fredag.

/iKa

2 kommentarer:

Mysiga lantliga ting sa...

Hej!! Och tack för att du ville "svara" hos mig =) Kul att du kikar in med jämna mellanrum, blir så glad!!

Men oj vilket bygge, wow vad läckert. Hoppas verkligen att ni slipper mer regn under tiden!!!!

Ha en fin dag
kram johanna

Vimsingen sa...

Visst är det lite rafflande känsla när taket är borta.
Var supernoga med takstolarna. Vi har några som hamnat 1 cm lägre ner och då blir golvet ogämt. Inget som inte går att rätta till men skönt om man slipper.
/Vimsingen