måndag 19 oktober 2009

Innerväggar


När man kommer in genom ytterdörren efter helgen så ser det ut så här.  En liten vägg i hallen för enn hatthylla eller kanske garderober. Rakt fram ser man helt nya innerväggar till tvättstugan. Lättare att riva de gamla innerväggarna och sätta upp nya än att försöka lappa ihop det med de gamla sneda.
Så härligt att se hur rummen kommer att bli men oj va litet det blir när det är klart!


Här är innerväggarna man såg rakt fram på förra bilden, detta är den blivande tvätstugan. Ingång är till höger från badrummet. På så sätt får man mer lugn och ro vid brasan som kommer stå där vattenpasset/tyget är.


Har vridit mig aningen mot höger för att visa badrummet, visade det här med gul, ful panel. Vi har även hunnit isolera hela badrummet som nyss hade ett gigantisk hål i väggen.


Nu står jag i badrummet kollat mot tvättstugan. Precis till höger om dörren kommer toaletten vara, läste i en feng shui bok om att toaletten/skit ej skulle vara nära in/utgång för då flödar inte energin lika bra. Får se om det stämmer nu då för den står inte nära ingång till själva badrummet iaf.Nu har jag vänt tvättstuga och badrum ryggen och kollar ut mot ytterdörren igen. Vid innerväggen till vänster är det tänkt vi skall ha våran trappa upp till ovanvåningen. Blir lite förvaring under trappan och ett härligt fönster i trappen som släpper in härligt ljus så att man inte snubblar.

Detta var lite vad vi hann med i helgen nu ska jag nu googla lite om virkning. Lundinskan sjalar smittar av sig o så även Charlottas grytlapp. Hoppas att det skall bra att virka i bilen till Falun till helgen.

/Erika

2 kommentarer:

Vimsingen sa...

Visst är det härligt att få upp innerväggar. Det är först då man förstår hur det kommer att bli. Virka har jag aldrig kunna göra i bilen däremot sticka. men det beror nog på hur åksjuk man är...
/Vimsingen

Adaras mamma sa...

Så skoj att se hur det faktiskt växer fram ett nytt hus! Tycker inte alls att det ser ut att bli litet, men förstår att det kan kännas så när man vant sig vid att inte ha några väggar. Får se till att komma förbi och hälsa på snart, är bara så upptagen på helgerna och under veckorna är jag oftast alldeles för trött. Men jag får ta mig i kragen och svänga förbi iaf :-)