tisdag 13 oktober 2009

Tiden är inne, dags att se ut


Bild lånad från Velux.se

Fick ett samtal från fönsterleverantören igår, våra takfönster har kommit och det är bara för oss att hämta dem. Vi/jag hade av någon anledning fått för mig att de skulle komma vecka 44 men de är här NU. Jag som har längtat så efter våra fönster det sista. Vill så gärna se ett av dem på plats, nu ska vi inte sätta upp takfönstren nu men det vanliga fönstrena kommer NÄSTA VECKA!! Blir som en positiv överraskning när man glömmer av vissa saker.

Vår dörr som jag visade här kommer antaligen på fredag så vi kommer hämta dem samtidigt. Tror inte vi vågar sätta dit den fina dörren än så den får stå och trängas i garaget  med alla våra möbler.
Nu vågar jag tro på att vi har minst ett fönster uppe tills jag fyller år. Bara för mig att måla foder nu, var soligt men kallt att stå ute och måla idag. Långisarna och varmare skor är på så nu är jag redo för hösten.

Återkommer med mer bilder när skönheterna är hemma!!

/Erika

5 kommentarer:

Livet på Marbogården sa...

Roligt att leveransen är åt det hållet, brukar ju oftast vara försenade istället....

Bodil sa...

Vilken energi ni har, jag är stum av beundran. Men jag måste bara få fråga: Kan ni bo någonstans i huset under renoveringen?
Vilket härligt rum du visar i detta inlägget. Tänk så ljust och fint.
Kram från Bodil

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Tackar för positiva ord ang vårt hus. Det är såå skönt att ha det färdigmålat. Roligt att ni får mer och mer material. Det blir så fint huset. Jag måsta bara berätta en sak. Min sambo satt för ett tag sedan brevid mig i soffan när jag bloggade. Han fick syn på en bild med ert hus före taklyftet men med den stora altanen och utbrast nåt i stil med: Nämen herrejösses, så där kan man väl inte ha det. Altanen är ju på tok för stor för huset. Då visade jag hur det ser ut nu efter taklyftet då sa han: Phuuu tänkte väl, det där var ju mycket bättre, riktigt fint. :o)
Ha en fin tordag kram Petronella

Mrs Small Town sa...

Hej Erika,

Vad långt ni har hunnit med erat taklyft nu!!!!

Jag har varit så dålig på att besöka "mina" standard bloggar de senaste månaderna och jag måste säga att hos er har det nog hänt allra mest!!! BRA jobbat :-)

Erat hus ser jättebra ut och det ska bli spännande att se de kommande veckorna. KUL med era fina takfönster!

Ha en bra kväll!

Hälsningar
Sara Small Town

http://smalltownstyle.blogg.se/

A home far away sa...

Hej Erika!
Jag har själv inte läst boken "En Geishas memoarer", det är min dotter som gör det, men hon verkar tycka den är bra!

Ha en fin dag!
Kram Gunilla i Singapore