söndag 17 januari 2010

ElektrisktSambon har som sagt börjat att dra elen i huset, här är alla uttag vid ytterdörren. Kommer inte ihåg alla finesser han pratat om men vi ska ha en knapp till motorvärmaren i alla fall, det hade vi förut med.Många slangar blir det, det verkar lite lättare att dra alla rören när vi har läktat alla väggar istället för att borra som vi gjorde i garaget.
Här kommer kyl och frys att stå tillsammans med en vitrin del och ett högskåp/skafferi.Diskmaskinen tror jag det är som var tänkt att kopplas in här. Det ser så prydligt ut så där uppe när han varit framma med sina rör. Synd bara att vi inte hade mer material i helgen att jobba med för annars hade vi kunnat sätta igen lite mer väggar.

 

I förra inlägget visade jag en bild på en handritad toalett, här är en "badrumsstol" på samma ställe. Om man nu råkar lämna dörren öppen så syns man rätt väl som ni ser så det blir till att stänga ordentligt varje gång.
För den som tittar lite extra inser att jag har satt kameran i en giljotin. Tur att det finns säkerhetsskydd idag så att man inte råkar illa ut när man söker kamera vinklar. Har krypit i hop o stuckit fram kameran precis vid sågbladet på stora sågen.Okej jag kunde inte låta bli att försöka få till det med en bild på våran blivande kamin. Vi började att göra i ordning golvet för kaminen då den skulle komma vecka 2/3. Dock ringde säljaren i helgen och berättade att den kommer under vecka 3 eller 4 istället. Helt ok då det inte är -10 längre men det hade ända varit roligt att få installerat den.

Helgen är slut, ny vecka, nya tag imorgon. Ska träna min rygg lite mer och beställa en massa material. Hur ser er vecka ut?

/Erika

4 kommentarer:

Graadskan sa...

Hej!

Många rör blir det! Minns hur det såg ut här hos oss... Men hellre för många än för få!!

Ser så fram emot att se ert hus färdigt. Det kommer bli superfint!! Sedan får vi ha en bloggträff hemma hos dig!

Kram Camilla

Adaras mamma sa...

Vad prydligt det ser ut med rören!
Min vecka ser ut som så att jag skall packa upp datorer :-D Hoppas att jag får hjälp...

MiaMaria sa...

Hejsan o tack!

Här byggs det i massor...
Och vist blir man sugen att se hur det kommer att bli med kaminen....:)

HA nu en bra vecka!
MiaMaria

Livet på Marbogården sa...

Mycket uttag och rör blir det, kommer ihåg att gubben slet sitt hår över elen. Kram