fredag 15 januari 2010

Lekfullt mysigt


Bosse sover med pelargonerna

Så här hittade jag Bosse häromdagen, visst ser det skönt ut med vintersolen i ansiktet o värmen från elementen strålar upp och hjälper till!? Någon dag senare så hittade sambon honom med ena tassen på fönsterbänken och så hade han lagt huvudet på tassen för att få ännu mera sol o värme från elementen. Kan också vara att det är lite trångt bland alla pelargoner. 


Baksidan av det mysiga

Många fina bilder har ofta en baksida/vinkel som inte är lika fin, det gäller att hitta den där speciella vinkeln som gör att det ser så där härligt ut. Denna bild är inte lika härlig, jag ser en stooor katt som och sover på bordet, mysigheten kommer inte fram på bilden jämfört med den andra (tycker ialla fall inte jag).Ej djurvänlig bild

Vi har haft lite objudna gäster i huset nu när det har varit så kallt. Har matat dem med mammas julskinka och fransk Port Salut (stavas det så?). Ja matat, för de rackarna lyckas ju inte fastna i musfällorna. Till slut har vi lurat dem och hoppas nu att vi ska slippa dem ett tag fram över. Det där med att man inte har möss när man har katter stämmer inte helt klart.

Vad jag egentligen ville visa med bilden är att vi har läktat klart på väggarna för att kunna börja dra elen. Väldigt bra för det är en månad till köket och kaminen kommer vilken dag som helst och det är saker man inte gärna vill flytta på för att komma åt.


Badrum med blivande toalett

Borde egentligen åka i väg till gymmet men jag fastnade med mina bilder. Lekte lite och vips fick vi en toalett i badrummet. Rören undertill är förberett men det saknas fortfarande vattenrör hit, lite svårt att spola utan vatten. Man ser att väggarna är klara för elen här med, snart kanske vi får testa hole-in-one.

Trevlig fredag, dags att träna upp ryggen!
/Erika

5 kommentarer:

SOFIE sa...

Ser ut som att Bosse njuuuter :-)
Ja här har mina katter också varit som tokiga!

Önskar en trevlig helg!
Kram Sofie

Millan sa...

Underbar toalett måste jag få säga.
Bosse ser ut att njuta bra där bland pelargonerna.
Hoppas ni får en skön helg!

Helene sa...

Bosse är lik vår Sixten.
Här är våra katter Simba och Sixten:
http://langborgsullevidal.blogspot.com/2008/06/vra-katter.html

Här är Fammie, Matildas katt:
http://langborgsullevidal.blogspot.com/2008/12/fammie-matildas-katt.html

Skulle vara tomt utan dem!

Kram Helene

Elin ett hus till oss sa...

Jättekul att se bilder från huset! Va kul att det snart är dags för elen :) kram Elin

Livet på Marbogården sa...

Skönt att det börjar närma sig för eldragning:)Går ju framåt i rask fart hos er tycker jag. Ha det gott kram.