måndag 15 mars 2010

Vårteckensutmaning 3

Det som göms i snö kommer fram i tö!!


Måndag igen och då också nytt vårtecken.
Den här lilla runda släta stenen köpte jag förra våren när jag var i väg på Trädgårdsrundan. Hade lite glömt av att den låg precis vid trappen till garaget så det var lite av en överraskning nu när snön börjat försvinna.


Den har goa krabaten satte ut på trappen en bra stund i går o bara gotta sig i solen. Han blev riktigt varm o go i pälsen. Idag rullade han runt på den nya stenläggning vid garaget som har kommit fram under all snö. Det märks på husdjuren nu att de med börjar få mer energi.

För fler att läsa fler bloggar om vårtecken så hittar ni Humlebackens deltagarlista om ni klickar på vårteckensovalen ute till höger.

Trevlig veckan på er!!
/Erika


Ps. Jag börjar vecka med lite lagom träningsvärk i ena armen efter att ha målat kökstak!!

5 kommentarer:

Snäckskalsdalen sa...

Det är lite trögt med våren på den här sidan av landet. Kalla nätter men bra att solen tittar fram så att det tar på snön.
Kram
Agneta

Annelie sa...

Ja det var verkligen VÅR, helt underbart :)! När man steg av planet och såg all snö kändes det bara så tråkigt, när ska våren kommer till Sverige!

Ovala Drömmar sa...

Wow vilken snygg kisse, är det eran? Rolig bild :) Visst är det härligt att det går åt rätt håll nu.

Kram Veronica

Caroline sa...

Ja, vi har också en vårglad katt, som gärna gottar sig i solen.

Caroline

Mårtensdrätt sa...

Grillen fyller två funktioner, dem du nämnde. Gooo kattbild;) här är det så himla kallt -15 idag på morgonen men termometern kryper sakta uppåt.
Kramen