onsdag 28 april 2010

Toaletten är tillbaka


Sedan någon vecka tillbaka har vi fått tillbaka toalett i huset. Känns inte som om vi hade den riktiga toaletten så länge i "gamla" huset. Men nu är den då tillbaka och nu står den på den riktiga platsen i det nya badrummet. Inte för att vi ska ha ett kylskåp i nya badrummet men just nu är det lite kaos i alla rum förutom köket.
Det är liiite kallt att sätta sig på toaletten och på kvällskvisten känner jag inte riktigt för att springa upp till huset så vi får utnyttja den andra toaletten vi haft ett tag till.Vi (läs: sambon) har inte dragit klart vattnet riktigt än så än så länge får vi spola för hand. Vattendunkarna från Jula har varit guld värda. Katterna tycker de är väldigt intressant när man häller upp vatten till dem.


Tog in lite vår i huset förra veckan (hinner inte visa allt jag fotar) och så här fint blev det i de nya fina fönstren.
Finns en reklam som går på radion nu om en herre som är fönstertittare.....man har ju blivit lite så själv. Kollar in vad alla andra har nu när man är så nöjd med sina egna.

Passar på att önska en trevlig Valborg till er jag inte hinner träffa innan dess!
/Erika

2 kommentarer:

Adaras mamma sa...

Gött! Skönt med toalett igen kan jag tänka mig!

Snäckskalsdalen sa...

Framåt går det! Härligt! Din bukett med vitsippor är ju finare än allt annat! Så sött!
Kram
Agneta
p.s. ja, starkt ord om myggor men jag verkligen avskyr dom, och jag får världens största bulor av dem som kliar i flera månader.....d.s.