måndag 17 januari 2011

Sov gott!

Princessan på ärten
Idag är en stor dag, idag fick vi nämligen vår nya säng. Det skulle ta 6 veckor och vi beställde den några dagar innan julafton (vår egna julklapp). Nu tog det bara 3 veckor så när de ringer och frågor om någon är hemma på måndag så är det bara att fixa. För vem vill sova på några altandynor, en gammal madrass och en bäddmadrass extra många nätter?

Säng från Sov
Killarna bar upp och skruvade i hop sängen på ett naffs. Snacka om höjdskillnad! Stackarna fick gå i snön med sina joggingskor, för får lilla grusväg upp till huset är som en skridskobana.

Fånga dagen!
Nu ska vi förhoppningsvis lyckas vi fånga dagen lite bättre när vi är utvilade. Är så sugen på att gå och lägga mig och läsa i den nu på en gång. Har nyss läst ut min första bok på två år, började bygga för 1½år sedan så ni kan ju ana när jag slutade. Nu har jag börjat på min andra, "Lyckan, Kärleken och Meningen med livet". Verkar vara precis i min smak resor och lite funderingar. Ska bli spännande att se filmen sedan med Julia Roberts.

Drömmen
Hade lust att skicka tillbaka alla madrasser vi hade med killarna men vi ska spara dem så att våra vänner slipper sova på altandynor som jag gjort det sista.

Exklusiv lyx
Mörkgrå madrasser med ekben, färgsättningen till sovrummet är redan på G men vem blir förvånad över att det blir grått där med? Allting är ju grått, katten, bilen, huset, köket, sängen och klinkersen.

Bosse
Först ut att provsova var katten Bosse. Han ville inte bli lämnad på filten själv så jag har idag jobbat hemifrån sittandes framför en dator i en helt ny säng! Jag stannade inte hemma för kattens skull utan sängens men vem vill inte testa sängen?!
Tack Världens Bästa Björn nu ska jag lägga mig o läsa och NJUTA!
/Erika

8 kommentarer:

Graadskan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Graadskan sa...

Härligt med ny säng! Må tro att ni kommer sova gott i natt!

Dock tycker jag placeringen känns lite konstig där framför glasdörrarna... ;)

Kram på dig!

Eva Weber sa...

UNDERBART! Nya sängar på G här oxå! Eftersom vi valt att ha kvar vår sänggavel blir det dock inte continentalsängar för oss, tyvärr. Blir en variant från EM som kändes galet sköna i butiken. Sååå svårt att välja vilken av alla sängar som är skönast! Åkte många rundor runt om i Halmstad innan vi bestämde oss! Och när man väl bestämt sig för själva sängen fanns det 4 olika madrasser att välja mellan ju. pust! Svettig av alla beslut! =) Men som husbyggare är man ju van vid att det ska fattas en hel del beslut!

Erika Flood sa...

Å, vad härligt!
Hoppas ni sover riktigt gott!
Fin katt ni har förresten :)

Vita Villan sa...

Snygg säng. Hoppas ni har sovit gott!

Adaras mamma sa...

Lyx kan man lugnt säga! kommer ihåg när vi köpte ny säng - sååå himla skönt!

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Verkligen snygga sängar, och aningen skönare är era tidigare gissar jag... ;)

Tittar in för jag tyckte om din kommentar hos mig och har inte kommenterar här på evigheter, känns det som!

Ni verkar också vara ett sådant par, som inte är rädda för att få lite smuts under naglarna, om man säger så.
Det ser verkligen ut att bli ett toppenhus!
Ha det bra!
Malin

Classic Style sa...

men va najs :) å vilket boende ni verkar ha..ska genast kolla vidare..