måndag 26 september 2011

Mjukt sovrumsgolv

Sovrum med mjukt golv
Ibland blir man nöjd med att man hann med det man hade tänkt under helgen och så lite till. Vi hann med kalas, tvätten, eldragning, gräsklippning, isolering, dammsugning och lite plantering.
Sovrummet står högt på listan och äntligen har vi fått till det med alla el så att vi kunde täppa till med isolering.  Det är ett ställe där det är tomt i golvet och där skall skorstenen till kaminnen komma. Det blir ett helt annat inlägg om kaminens historia. Vi hoppas kunna fortsätta till helgen och då börja med golvslingorna.

Lösull
Vi har kompletterat den vanliga gula isoleringen med lösull för att lätt kunna fylla ut i lite trånga utrymmen. I ett fack med slangar och rör för elkablarna blev det betydligt mycket lättare att fylla med lösull än att försöka skärbitar av stora ark av hemsk, stickande, gul isolering. Masken åkte på igen men annars var den som sagt mycket behagligare att jobba med för en känslig liten människa som mig.

Nya tag

Vi klarade hela Ullared på 1½timme för någon vecka sedan! Dags att uppdatera arbetskläderna inför hösten tyckte jag. Ett par handskar blev det så mina gamla hundbitna och söndertvättade åkte i soppåsen.
I skolan köpte man nya pennor för att åka studielusten och nu går det bra med ett par nya handskar. Undrar vad som skulle hända om jag införskaffade nya snickarbyxor också?

/Erika som får rå om sig själv i ett par dagar

3 kommentarer:

Helene sa...

Ja du vad man behöver för att orka mer nu och förr är det lite skillnad på ;-)

Kram Helene

Anna sa...

Härligt att ett par handskar kan ge en ny kick! Köp ett par byxor du så kanske golvet är klart redan nästa vecka ;)

Ha det underbart fina du!

Vita Hemligheter sa...

1 1/2 timme i Ullared? Det var inte dåligt;)
Önskar dig en trevlig helg!
Kram Emma