söndag 2 oktober 2011

Hårt sovrumsgolv

Golvslingor from HELL
Golvslingor är inte roligt att hålla på med. Så nu vet alla om att det är tråkigt men så himla skönt att gå på att vi hade inte vela vara utan.

Golvgips
Därför är det extra skönt att kunna visa att vi har lagt locket på i sovrummet och har nu mera ett hårt sovrumsgolv med slingor under.

Takgips
När golvet var klart så var det taket nästa. Vi har snedtak och rakt vanligt tak. För att inte få för mycket träpanel valde vi takgips i den raka delen av taket.

Sovrum
Hela härligheten! Så skönt att gå runt där uppe nu, speciellt efter att sambon har dammsugit och gjort fint. Den där känslan av riktigt rum börjar krypa fram. I sovrummet saknas en gips bit som man ser längst in till höger.

Litet badrum
När våra projekt för helgen var avklarade gav sig sambon på att tömma hela badrummet och fylla upp sovrummet. Attans att jag inte hann fota där innan men men. Här har ni vårt lilla on suite badrum till sovrummet och vad toastolen kommer stå. Golvslingor och golvgips på även här idag.

On suite
Här är golvgipset och en massa rör. Vi hoppas kunna utnyttje kattvinden lite här inne och få till en trevligt djup för spegeln och handfatet.

Nästa veckas projekt
Nästa vecka har vi satt upp en milstolpe med att få till genomborrningen i taket för ventilationsrören. Mycket kan hända på en vecka, typ REGN. Men så ser planen ut just nu.

Jag hann även med att gräva ute i den Asiatiska rabatten och bära tunga Täckbarkssäckar i dag. Tyvärr hann mörkret i kapp mig så det blev inga bilder. I morgon när jag kommer hem så kommer det vara täckt med löv igen och använda lövblåsen på täckbark tror jag inte är en så bra idé. Verkar som det härliga ljuset är på ifrån oss för den här gången.

Hoppas ni får en härlig höstvecka!
/Erika

4 kommentarer:

Helena sa...

Hej! Tack för titten hos mig för det gjorde ju att jag hittade in till er! Endast en kylbag vet jag inte om jag skulle stå ut med :) Men lite får man offra för det som komma ska! Slingor i golvet blir det hos oss också. Ska bli skönt att slippa element! Trevlig kväll.

Helene sa...

Ni kommer få ett härligt sovrum!

Jag är glad att vi valde att lägga ett badrum uppe vid vårt sovrum, även om det var trixigt att få till och förvaring fick stryka på foten ;-)

Nyfiken på fortsättningen :-)

Visst är det trist att det blir mörkt tidigt, men mysigt också, så man får tända lite ljus på kvällarna.

Kram Helene

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Men oj oj så bra det går!!! Det blir ju kalas det där! Och bara känslan att det är rätt nära här ju härlig bara den!!
Ha en bra vecka!!

Anna sa...

Här händer det grejer må jag säga! Ni är sannerligen flitiga :)

Tack för tipset om Skånska Byggvaror, ska genast kolla!

Erat handfat gillar jag skarpt!