tisdag 26 juni 2012

W I C

Plocksats
I helgen har vi varit och shoppat Elfa delar till klädkammaren eller WIC som det lite snajsigare ordet är. Vi missade precis kanonpris på Garderobia.se men såg att K-Rauta hade bra erbjudande just nu så vi lyckades få ner priset lite grann i alla fall.

Elfa
För en gång skull hade jag mätt och gjort en skiss på hur jag ville att det skulle se ut. Plockade i hop en inköpslista på en webshop och tog åkte till butiken. Sedan var det bara att fylla kundvagnen och åka hem och börja skruva i hop alla delar.

Hängskena och bärlist
Här kommer steg för steg hur vi hängde upp alla delar i vår Walk In Closet. Bärlist med hängskenor på.

30' click in konsoller
Konsollerna sattes på plats med hjälp av ett par skjorter för att veta att kläderna kommer få plats. Behövdes bara lie justering på bredden för hängskenorna så satt dem som en smäck.

Klädhängare
Eftersom vi har en så smal klädkammare så har vi valt klädhängare som sticker ut från väggen istället för traditionell klädstång. Dem här finns i flera bredder men måste sitta fast i trådhyllor. Vill man ha vanliga hyllplan finns det andra klädhängare som man kan skruva fast.

Galgar
Har haft lite piffigare galgar liggandes sedan jag var i Köpenhamn i våras. Himla mysig butik på Ströget, Systrarna Grene. Betalade inte många kronor för dem kan jag säga.

Klar
Så här blev det när alla delar kom på plats.

Färdigt!
Här har det kommit upp lite kläder. Fint skall det vara så inga kläder får hängas upp om dem inte är nytvättade. Katten har ju haft en underbar sovplats i tvättstugan med alla vår kläder lite för länge nu.

Ett steg närmare sovrummet!!

/Erika

3 kommentarer:

Taklyftet sa...

Hoppas att du också haft en trevlig midsommar! Hann du iväg på Plantagens rea eller var allt roligt slut?
Kram

Maria sa...

Snyggt! Våran WIC består en så länge endast av en byrå. Jag längtar tills den är klar, Attans bara att elfa ska vara så dyrt!!

Anna sa...

Härligt med ordning och reda! Det är så skönt att organisera upp! Kramen!