torsdag 22 april 2010

Huset från andra sidan


Lite fortsatt tema från eldtunnan, här kommer några bilder på vårat hus utveckling sedan början av augusti 2009. Det är så härligt att kolla tillbaka på bilder från förra sommaren för de är så fulla med grönska, man bara längtar till det är så igen.
Längtar gjorde man även då i augusti, längtade till att sitta här och kolla tillbaka och känna att fasen vad vi har slitet och vad skönt att ha kommit så långt som vi har gjort.

Bilden är från börjat av bygget, målartältet är på plats lika så de nya takstolarna.

Bilden har tidigare visats den 23:e augusti 2009

Nästan en månad senare och taket är på plats och målartältet står kvar. Gräset är ganska ny klippt och fortfarande härligt grönt.


Jag är inte alltid så stadig på handen så bilder med det större objektivet brukar bli lite suddiga, ber om ursäkt.
Detta är bara några dagar senare och kanske att man anar att grönskan i björken är på väg bort men man ser att vår gaveln har tagit lite mer form.


Nytagen bild av tomten och huset. Grönskan finns där men då måste man ha ett macro objektiv för att hitta den men snart snart så syns den.

Har försökte att rita in lite planer och skriva vad som redan finns där men som kanske inte syns på denna bilden. Hoppas det går att klicka på bilden för att se mina texter lite bättre.
Huset är kanske sig likt från de tidigare bilderna men man ser fönster och panel på gaveln och så väntar vi så klart på takpannorna.

Får passa på att gratta min sambo som fyller år idag, han satt och kollade på bilder från bloggen härom kvällen så jag hoppas han blir lite glad över att se dessa tillsammans som verkligen visar vårt slit.

Puss på dig min snickare/elktriker/rörmockare/målare/sambo .......18 år gammal sa du eller hur?

/Erika

3 kommentarer:

Annelie sa...

Hej Erika,

Ja det är så sant så sant, man behöver verkligen ta en paus och göra annat för att ladda om och få ny energi.

kul och se förändringen, har hänt en hel del :)

Livet på Marbogården sa...

Härlig bild serie, och gratta gubben:)

Adaras mamma sa...

Grattar S i efterskott!