onsdag 4 januari 2012

Planlösning version old

Entreplan
 Har fått lite hintar om att visa planlösningen från Ullevidsdal. Tror inte att jag någonsin har gjort detta. Har letat lite på datorn men jag hittar faktiskt inte den slutliga. Antingen har vi ingen utan har ändrat eftersom vi har snickrat. Skulle inte komma på tanken när det gäller oss....hmmm Eller så har vi helt enkelt bara inte riktigt koll på vilken av datorerna den finns.
På entreplan är den största skillnaden dörren till tvättstugan och var kaminen är placerad. Kaminen är den rund cirkeln. Den är i dag mitt på den väggen som är till tvättstugan.
Det som är skuggmarkerat är det som vi fysiskt har byggt till det gamla huset, bortsett från hela övervåningen.
Övervåning
Övervåning, ja här skiljer det sig lite mer mot verkligheten i dag. Badrummet är ungefär halvastorleken till förmån för en klädkammare. De tre rektangulära rutorna är takfönster. Kontoret är inte ett rum utan kommer vara helt öppet. Sambon får helt enkelt köra med hörlurar när han får lust att sätta sig framför en dator och spela igen (jo han gör annat än spelar på datorn ocksp) efter ett par år av snickrande.
Det som står som KLK är en tänkt klädkammare men där blir det istället två takfönster på höjden. Väggen mot sovrummet kommer eventuellt att få en kammin.
Över sovrummet och badrummet har vi då loftet som absolut inte finns med på någon ritning det vet jag.

Vill ni se bilder på varje rum så rekommenderar jag inlägget jag gjorde här "Välkommen in!"
Hoppas ni förstår hur allt hänger i hop.

Att flyga dagen efter det blåst 31m/s i byarna var ingen hit vill jag lova. Skall genast gå i sängen o hoppas att det slutar gunga i huvudet.

/Erika

1 kommentar:

Helene sa...

Tack Erika!

Nu är jag nöjd ;-)


Jag tycker det blir jätte bra med öppet till kontoret, blir lite mycket dörrar annars och det känns också större.
Hörlurar funkar finfint, det brukar Tom få ha rätt ofta när han ser på Formel 1, då jag är så trött på det ljudet.

Kram Helene